Real Madrid veti lopussa maton Bayernin jalkojen alta – semifinaali kääntyi Bayern-vahti Manuel Neuerin kämmistä

Real Madrid

Mestarien liigan semifinaalista tuli melkoinen trilleri, jonka päätteeksi Real Madrid juhli finaalipaikkaa. Joselu nousi ottelun sankariksi.

Real Madrid eteni Mestarien liigan finaaliin dramaattisten vaiheiden jälkeen. Real voitti keskiviikkona Bayern Münchenin 2-1 ja otti finaalipaikan yhteismaalein 4-3.

Ottelun loppupuolella näytti siltä, että Bayern menisi finaaliin, mutta 88. minuutilla pelin kulku muuttui äkillisesti. Tässä valitettavasti oli keskiössä Bayern-vahti Manuel Neuerin perättäiset mokat.

Mainos alkaa:

Ensin Neuer heitti huolimattoman avauksen laitaan, jonka Realin pelaajat saivat helposti poikki. Tämän jälkeen Vinicius Jr ampui kovan laukauksen kohti Bayernin maalia.

Neuer teki tässä kohtaa vielä pahemman mokan ja rähmäsi pallon eteensä. Realin Joselu ehti iskeä irtopalloon ja pisti pallon pussiin tasoittaen pelin sekä yhteismaalit.

Real sai tasoituksen jälkeen hurjan paineen, joka myös tuotti nopeasti palkintoai. Antonio Rüdiger syötti maalin edessä vapaana olleelle Joselulle, jonka illan toinen maali ratkaisi Realin voiton. Edellisestä osumasta ehti kulua vain pari hassua minuuttia.

Avustava erotuomari näki aluksi tilanteessa paitsion, mutta VAR-tarkastuksen jälkeen maali hyväksyttiin. Näin ollen Real kohtaa Borussia Dortmundin Mestarien liigan finaalissa. Ottelu pelataan 1. kesäkuuta Lontoon Wembleyllä.