Leverkusen piti satumaisen tappiottoman putkensa elossa – Josip Stanisic tasoitti UEL-semifinaalin 97. minuutilla

Josip Stanisic Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen ei suostunut vieläkään häviämään. Josip Stanisic ampui Eurooppa-liigan semifinaalissa tasoitusmaalin 97. minuutilla.

Bayer Leverkusenin historiallinen tappioton putki sai jatkoa torstai-iltana, kun joukkue eteni Eurooppa-liigan finaaliin pelattuaan 2-2-tasapelin AS Roman kanssa. Leverkusen voitti otteluparin yhteismaalein 4-2.

Leverkusen dominoi pelitapahtumia mielin määrin ja olisi voinut johtaa ottelua useammallakin maalilla, mutta viimeistelyt jäivät heikoiksi ja AS Roman maalivahti Mile Svilar myös seisoi päällään tolppien välissä.

Mainos alkaa:

Tappiottoman putken päättyminen oli tälläkin kertaa enää sekuntien päässä, mutta niin vain Leverkusen nousi tasoihin lisäajan lopussa. Maalin teki Josip Stanisic, joka leikkasi sisään boksiin, harhautti AS Roman puolustujia ja laukoi pallon varmasti takakulmaan.

Leverkusen ei ole hävinnyt ainuttakaan ottelua kuluvalla kaudella. Bundesliigan mestaruuden varmistanut joukkue pelaa Eurooppa-liigan finaalissa italialaista Atalantaa vastaan. Atalanta puolestaan voitti semifinaalissa Marseillen yhteismaalein 4-1.

Josip Stanisic nousi esiin Eurooppa-liigan semifinaalin lopussa ja piti Leverkusenin tappiottoman putken hengissä:

Katso myös: Real Madrid veti lopussa maton Bayernin jalkojen alta – semifinaali kääntyi Bayern-vahti Manuel Neuerin kämmistä