Puola ja Suomi kohtaavat sittenkin – Pyry Soiri ja Glen Kamara taistelevat voitosta FIFA-pelissä

Helmarit Veikkausliiga Veikkausliigakausi 2021 Otteluohjelma Veikkausliigassa veikkausliiga-karsinnat veikkausliiga kuukauden joukkue nana boateng kups HJK

Puola-Suomi-maaottelu piti järjestää perjantaina Wroclawissa, mutta kamppailu jouduttiin siirtämään koronaviruksen vuoksi.

Maiden välinen vääntö kuitenkin toteutuu FIFA-konsolipelin puolella, missä Suomea edustavat Glen Kamara ja Pyry Soiri. Huuhkajien kaksikko lähtee luottavaisin mielin otteluun, jossa vastustajana ovat puolestaan Puolan maajoukkueessa pelaavat Krzysztof Piątek ja Krystian Bielik.

– Suomen vahvuudet Fifassa ovat tiivis puolustus ja vastaiskut. Olen kuitenkin kuullut vähän sisäpiirintietoa, että odotettavissa on aika kovat vastustajat. Fifassa pärjääminen riippuu aina vähän päivästä, katsotaan mitä tänään tulee. Mutta hyvältä tuntuu, Pyry Soiri kertoo tiedotteessa.

Puola-Suomi-ottelu käynnistyy klo 20:00 ja sitä on mahdollista seurata suorana lähetyksenä Huuhkajien Facebook-sivun kautta. Kyseessä on kaksiosainen sarja, jossa yhteismaalit ratkaisevat. Peliaika on 2x 6 minuuttia ja molemmat joukkueet on säädetty saman tasoisiksi, joten lähtökohdat ovat reilut molemmille.