Jalkapallon EM-kisat siirtyivät vuodelle 2021 – tätä kaikkea se tarkoittaa

Suomi jalkapallon EM-kisat Huuhkajien Veikkausliiga maailman Serie A Portugalin jalkapallon EM-kisat jalkapallon alkulohkon Huuhkajat

Jalkapallon EM-kisat 2021. Tuo on nyt kaikkien futisfanien huulilla, sillä vuoden odotetuin tapahtuma siirtyi vuodella eteenpäin.

Jalkapallon EM-kisojen alkua oli odotettu koko alkuvuosi kuin kuuta nousevaa. Koronavirus sotki kuitenkin kaikkien suunnitelmat, sillä pelejä ei tulla pelaamaan kesällä 2020, vaan koko turnaus siirrettiin vuodella eteenpäin.

Miten käy EM-kisalippujen?

Yksi suuri kysymys varmasti fanien mielessä on, että miten ostettujen EM-kisalippujen suhteen käy. Tuon asian suhteen voi ottaa kuitenkin sykkeet alas, sillä kaikki liput siirtyvät suoraan ensi vuoteen, joten sinun ei tarvitse aloittaa uudestaan lippurumbaa, mikäli omistat liput turnaukseen.

Mainos alkaa:

Jos kuitenkin vuoden 2021 kesällä suunnitelmat ovat sellaiset, että kisoihin ei ole mahdollista matkustaa, niin liput on mahdollista palauttaa. Tässä tapauksessa saat rahasi takaisin, joten senkään suhteen edessä ei ole ongelmia.

Mikäli jäi kovasta yrityksestä huolimatta ilman lippuja turnaukseen, niin kisojen siirtyminen antaa varmasti useammalle fanille mahdollisuuden vielä päästä EM-kisoihin, koska se on varmaa, että ainakin jokunen lippu tullee palautumaan myyntiin.

Jalkapallon EM 2021 – otteluohjelma

Otteluohjelmaa ei ole vielä kesälle 2021 vahvistettu, mutta se on selvillä, että turnaus käynnistyy 11. kesäkuuta ja päättyy 11. heinäkuuta. Uefan presidentti Aleksander Ceferin avasi tilannetta medialle ja kertoi, että kaikki pyritään pelaamaan samalla tavalla kuin kesälle 2020 oli suunniteltu. Tämä vihjailee vahvasti siihen, että jalkapallon EM 2021 otteluohjelma tulisi pysymään täysin samanlaisena. Ceferin kuitenkin totesi samassa yhteydessä, että kisaisäntien määrää on mahdollista pudottaa, mikäli joku paikka ei kykene turnausta järjestämään. Tämä tietysti aiheuttaisi joitain muutoksia otteluohjelmaa, mistä saadaan varmasti lisätietoa lähempänä turnausta.

Onko siirrolla vaikutusta Huuhkajiin?

Huuhkajat selvisi ensimmäistä kertaa historiassaan jalkapallon arvokisoihin, joita on odotettu vuosikymmenten ajan. Nyt tuo historiallinen hetki siirtyy vuodella, mutta se voi olla Suomen maajoukkueen kannalta jopa hyvä asia, sillä nyt valmistautumisaikaa on vuosi enemmän, mikä antaa pelaajistolle mahdollisuuden antaa näyttöjä pidempään ja samalla kilpailu pelipaikoista kovenee. Suomella on myös lupaavia nuoria pelaajia, jotka tulevat olemaan kesällä 2021 vuoden vanhempia, joten myös odotukset voidaan laittaa korkeammalle, kun jalkapallon EM-kisat koittavat.

Siirto avaa mahdollisuuksia runsaasti, mutta nyt kyse on vain siitä, että miten nuo pystytään hyödyntämään tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.