Norwich teki neljännen pelaajahankintansa neljään päivään

norwich valioliiga championship

Englannin Championshipiin pudonnut Norwich ei jäänyt kauden päättymisen jälkeen aikailemaan alkaessaan rakentaa ensi kauden runkoaan.

Maanantaina Norwich tiedotti hankkineensa laitapuolustaja Bali Mumban, ja heti tiistai-aamuna jenkkihyökkääjä Sebastian Soton kerrottiin solmineen seuran kanssa kolmivuotisen diilin.

Tiistai-iltana oli vuorossa jälleen uuden pelaajahankinnan tiedotus. Tällä kertaa kyse oli Arsenalin nuoresta keskikenttäpelaajasta, Matthew Dennisistä.

Torstaina puolestaan kerrottiin, että kanarianlintupaidan ylleen pukee Evertonin keskikenttäpelaaja Kieran Dowell, joka siirtyy seuraan kolmivuotisella sopimuksella.

Minne matkaa Huuhkajien Teemu Pukki?

Teemu Pukin jatko Norwichin riveissä on epätodennäköinen, vaikka mitään virallista vahvistusta asialle ei olekaan vielä saatu. Viimeisimpänä Pukin on huhuttu löytävän uuden osoitteensa Turkin pääsarjan Besiktasista. Villeimmissä spekulaatioissa Huuhkajien hyökkääjää on viety jopa Italian Serie A:n sekä Saksan Bundesliigan kärkijoukkueisiin.

Pukin markkina-arvoa laskee se ikävä fakta, että suomalainen ei missään nimessä ollut parhaimmillaan kevätkaudella – saatika sitten koronatauon jälkeisissä otteluissa, joissa koko Norwichin joukkue suoritti jopa ala-arvoisesti.

Jalkapallon EM-kisoja ajatellen olisikin ensiarvoisen tärkeää, että Pukki pääsisi ympäristöön, jossa hänen olisi mahdollista rakentaa hieman kateissa oleva itseluottamuksensa takaisin sille tasolle, jolla se vielä vuosi sitten oli.