Nuoriso alkanut ottaa kenttiä haltuun Mestarien liigassa – sukupolvenvaihdos on tosiasia

Mestarien liigassa Erling Braut Håland Dortmund norja bundesliiga

Mestarien liigassa puolivälierät pelataan ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2005 ilman Cristiano Ronaldoa ja Lionel Messiä. Valta on alkanut vaihtua ja sukupolvenvaihdos on hyvässä vauhdissa.

Siinä missä Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi ovat pudonneet jatkosta Mestarien liigan osalta, nuoret Erling Braut Håland sekä Kylian Mbappe painelevat joukkueineen kahdeksan parhaan joukkoon. PSG kaatoi Lionel Messin Barcelonan ja Dortmund oli varsin vakuuttava Hålandin johdolla Sevillaa vastaan.

Sukupolvenvaihdos on tosiasia. Mestarien liigassa valta alkaa vaihtua, niin myös muilla kentillä. Mbappe ja Håland tulevat tässä vaihdoksessa etunenässä.

Mainos alkaa:

Tällä hetkellä Mestarien liigan osalta maalipörssin kärkipaikkaa pitää Dortmundin norjalaishyökkääjä Håland. Hän on iskenyt hurjat 10 maalia, kun Dortmund on pelannut neljännesvälierävaiheen.

Kaikki avaimet Maksublokin kiertoon

Toisena maalintekijätilastossa tuleekin PSG:n Kylian Mbappe. Nuori ranskalainen on tässä vaiheessa iskenyt kuusi maalia Mestarien liigassa. Mbappe jakaa tilaston toista sijaa yhdessä viiden muun pelaajan kanssa.

Ei ole mikään ihme, eikä edes uutinen, että sukupolvenvaihdos jalkapallossa tapahtuu. Ihmisen biologia kun toimii sillä tavalla, että ikää tulee vuosi vuodelta enemmän ja tietyt ominaisuudet väistämättä heikkenevät iän myötä.

Nuorison on astuttava esiin – ja sitä se myös tekee komealla tavalla.