Ensimmäinen kerta 16 vuoteen – Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo eivät ole Mestarien liigan puolivälierissä

Mestarien liigan Manchester City välierät puolivälierät Mestarien liiga Mestarien liigan pudotuspelit lohkovaihe käynnistyy tänään

Ensimmäistä kertaa 16 vuoteen Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo ovat kummatkin ulkona Mestarien liigan puolivälieristä.

Eilen Porto onnistui yllättämään Juventuksen ja pudotti vajaamiehisenä torinolaiset jatkosta. Täten jatkosta putosi myös Cristiano Ronaldo.

Keskiviikkona Barcelona kohtasi Pariisissa PSG:n. Edessä oli miltei mahdoton tehtävä, kun PSG johti ensimmäisen Camp Noulla pelatun osaottelun jälkeen 4-1.

Lopulta lukemat Pariisissa kirjattiin tasan 1-1 ja PSG eteni jatkoon yhteismaalein 5-2. Täten myös Lionel Messi on ulkona Mestarien liigan puolivälieristä. Kyseessä on ensimmäinen kerta 16 vuoteen, kun sekä Lionel Messi että Cristiano Ronaldo ovat ulkona puolivälieristä.

Näin voidaan sanoa, että valta on hiljalleen vaihtumassa. Näiden pelaajien manttelinperijöinä pidetyt Erling Braut Håland sekä Kylian Mbappe ovat molemmat joukkueineen jatkossa kahdeksan parhaan joukossa.

Mestarien liigan pudotuspelit jatkuvat ensi viikolla. Kaikki puolivälieräjoukkueet ovat selvillä ensi keskiviikon jälkeen.