Porto järjesti tiistaina Mestarien liigassa yllätyksen – Cristiano Ronaldo ei vie vieläkään Juventusta UCL:n voittoon

Cristiano Ronaldo

Mestarien liigassa nähtiin tiistai-iltana iso yllätys, kun Porto jyräsi jatkoon Juventusta vastaan vajaamiehisenä. Cristiano Ronaldo ei onnistunut vieläkään tehtävässään – viemään Juventusta Mestarien liigan voittoon.

Cristiano Ronaldo palkattiin kolme vuotta sitten kesällä Juventukseen monestakin eri syystä. Yksi tavoitteista oli kuitenkin ylitse muiden – viedä Juventus Mestarien liigan mestaruuteen.

Scudettoja eli Serie A:n mestaruuksia Ronaldolle on tullut, mutta Mestarien liigan voitto Juventuksen väreissä saa odottaa. Tällä kertaa tielle astui Porto.

Mainos alkaa:

Ensimmäinen osaottelu päättyi Porton kotiottelussa 2-1. Juventus sai tärkeän vierasmaalin ja se lähti ennakkosuosikkina toiseen osaan.

Toisessa osassa Porto siirtyi pilkulta johtoon ottelun alkupuolella. Toisella puoliajalla Federico Chiesa toi Juventuksen tasoihin ja yhteismaaleissa jälleen maalin päähän. Mehdi Taremi ajettiin kahdella pikaisella keltaisella ulos ja Chiesa vei hetkeä myöhemmin Juventuksen 2-1 -johtoon ja otteluparissa jo tasoihin. Tässä vaiheessa näytti Juventuksen kannalta vielä hyvältä.

Ottelu eteni kuitenkin lopulta jatko-otteluun, jossa Sergio Oliveira vei vierasjoukkueen johtoon. Adrien Rabiot toi Juventuksen vielä tasoihin, mutta vierasmaalisäännön turvin Porto eteni lopulta jatkoon ja pudotti Juventuksen.

Tänään Mestarien liigassa on otteluohjelmassa jälleen kaksi ottelua. Ottelut alkavat kello 22:00 ja ne näkyvät suorana C More Sport -palvelusta. Ensimmäisten osien jälkeen avaimet jatkoon on PSG:llä sekä Liverpoolilla.