Mestarien liigan semifinaalit käyntiin

Mestarien liigan semifinaalit välieräparit puolivälierät

Mestarien liigan semifinaalit käynnistyvät tänään tiistaina. Ensimmäisessä ottelussa vastakkain ovat Real Madrid ja Chelsea.

Real Madrid tai Chelsea. PSG tai Manchester City. Jotkut kaksi näistä kohtaavat toisensa Mestarien liigan finaalissa tällä kaudella.

Mestarien liigan semifinaalit käynnistyvät tänään kello 22:00 Madridissa, kun Real Madrid isännöi Chelseaa. Huomenna otteluohjelmassa on Pariisissa PSG:n ja Manchester Cityn välinen ensimmäinen semifinaali.

Mainos alkaa:

Real Madrid pudotti puolivälierissä Liverpoolin. Ensimmäinen osaottelu Madridissa päättyi Realin vakuuttavaan 3-1 -voittoon, Anfieldilla toinen osa päättyi tasan 0-0. Näin ollen Real eteni semifinaaleihin yhteismaalein 3-1.

Chelsea kohtasi puolivälierissä FC Porton. Porto kaatui ensimmäisessä ottelussa 2-0 ja Chelsea sai tililleen kaksi vierasmaalia. Pari näytti ratkenneen jo ensimmäiseen osaotteluun. Portolla oli kuitenkin vielä sananen sanomatta. Se onnistui toisessa osaottelussa voittamaan Chelsean, mutta ottelu päättyi Portolle vain yhden maalin voittoon (1-0) ja näin Chelsea jatkoon yhteismaalein 2-1.

Historiassa Chelsea hallinnut

Historian saatossa Realin ja Chelsean väliset kilpailulliset kohtaamiset ovat menneet Chelsealle. Edellisestä kilpailullisesta kohtaamisesta on kuitenkin jo lähes 23 vuotta, kun joukkueet kohtasivat toisensa UEFA Super Cupissa syksyllä 1998. Tätä ennen seurat kohtasivat toisensa UEFA European Cupissa kahdesti vuonna 1971. 2000-luvulla joukkueet ovat kohdanneet toisensa kahdesti International Champions Cupissa kauteen valmistavissa turnauksissa.

Mestarien liigan semifinaalit käynnistyvät tänään kello 22:00 Suomen aikaa. Ottelut suorana näyttää tuttuun tapaan C More -palvelu. C Moren kautta näet koko loppukauden ajan Mestarien liigan ottelut aina ratkaisuun asti.