Täysin älytön kiskaisu – Irlannin Megan Campbell tempaisi aivan hervottoman rajaheiton EM-karsinnoissa

Megan Campbell

Naisten EM-karsinnoissa nähtiin huimaa erikoistaitoa, kun Irlannin Megan Campbell heitti lähes 40-metrisen rajaheiton.

Irlanti hävisi kotonaan Englannille naisten EM-karsinnan A-liigan ottelussa maalein 2-0, mutta siitä ei ole epäilystäkään, etteikö ottelun vaikuttavin suoritus olisi mennyt kotijoukkueen tiliin.

Kyseinen tapahtuma nähtiin 61. minuutilla, kun Irlannille tuomittiin rajaheitto keskikentältä. Heittovastuu annettiin luonnollisesti puolustaja Megan Campbellille, joka on tullut tunnetuksi pitkistä rajaheitoistaan. Tiistai-iltana Campbell antoi vastaansanomattoman todisteen siitä, ettei tämä maine ole alkuunkaan liioittelua.

Mainos alkaa:

Campbell nimittäin kiskaisi aivan tajuttoman 38-metrisen heiton, joka painui komeasti aina Englannin rangaistusalueelle sisemmän boksin rajalle. Irlanti ei heitosta tällä kertaa kostunut mitään, mutta Campbellin heittoa se ei himmennä pätkääkään.

Jotta heiton erityisyys menisi mittasuhteisiin voidaan vertailukohdaksi ottaa entinen Valioliiga-peluri Rory Delap, jonka erityistaito oli nimenomaan pitkät rajaheitot. Delapin hurjat kaaret olivat keskimäärin juuri 38 metrin mittaisia, joten Campbellin heitto oli aivan eliittitasoa.

Irlannin Megan Campbell linkoaa peräti 38-metrisen rajaheiton:

Katso myös: Helmarit nappasi maukkaan voiton EM-karsinnoissa – Italia kaatui toisen jakson nousulla