Helmarit nappasi maukkaan voiton EM-karsinnoissa – Italia kaatui toisen jakson nousulla

Helmarit

Helmarit venyi upeaan voittoon EM-karsinnoissa, kun Italia sai todeta Suomen paremmakseen maalein 2-1 toisen jakson kirin ansiosta.

Norjalle karsinta-avauksessaan hävinneen Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen voittotili EM-karsinnoissa aukesi, kun Italia kaatui Helsingissä upeasti maalein 2-1.

Helmarit joutuivat puoliajalle tappioasemassa, kun Italia onnistui 39. minuutilla rokottamaan avausmaalin. Heti toisen jakson alussa Suomi kuittasi pelin tasoihin. Maali syntyi Jutta Rantalan laukauksella ottelun 48. minuutilla.

Mainos alkaa:

Voittomaali nähtiin ottelun 75. minuutilla, kun Oona Sevenius laukoi kulmapotkun jälkitilanteessa. Pallo meni jalkansa väliin tunkeneen Italian Elena Linarin kautta sisään ja hän sai tästä hyvästä oman maalin tililleen.

Suomi jatkaa karsintaurakkaansa toukokuussa vierasottelulla Hollantia vastaan.