Markku Kanerva kommentoi Robert Taylorin ratkaisua – ”Totta kai olin yllättynyt”

Markku Kanerva Huuhkajat

Markku Kanerva avasi lehdistötilaisuudessa sanaisen arkkunsa viime päivinä velloneen Robert Taylor -kohun osalta.

Taylor ilmoitti jättäytyvänsä pois Huuhkajien ryhmästä EM-jatkokarsinnoissa henkilökohtaisiin syihin ja seurajoukkueen velvoitteisiin vedoten. Päävalmentaja Kanervan mukaan hän ei osannut odottaa päätöstä.

– Totta kai olin yllättynyt tästä päätöksestä. Pettynyt, harmissani, mutta kyllä minulta löytyy myös jonkun verran ymmärrystä sille päätökselle. Pelaajathan tekevät omia valintojaan, ja tämä oli nyt Taylorin valinta, Kanerva kommentoi keskiviikkona lehdistötilaisuudessa Bristolissa.

Mainos alkaa:

Kanervan mukaan poisjäänti ei ainakaan suoralta kädeltä tarkoita sitä, että Taylorin pelit Huuhkajissa olisivat pelatut.

– Se, mitä jatkossa hänen kohdallaan tapahtuu, sitä en ole hirveästi miettinyt vielä, koska fokus on vain ja ainoastaan tässä joukkueessa ja näissä pelaajissa, jotka täällä ovat, ja siinä, miten me voitamme huomenna Walesin, Kanerva sanoi.

Suomi kohtaa torstaina Cardiffissa Walesin EM-jatkokarsintojen välierässä. Voittaja etenee finaaliin, jonka voittaja puolestaan lunastaa itselleen paikan Saksan EM-kisoissa. Toinen välieräpari on Puola-Viro.