Robert Taylorin Huuhkajat-kieltäytyminen puhuttaa – nyt mies itse kertoi syyt poisjäännilleen

Robert Taylor Inter Miami

Robert Taylorin poisjäänti Huuhkajien EM-jatkokarsintoihin matkaavasta ryhmästä on aiheuttanut paljon porua sosiaalisessa mediassa.

Inter Miamia seuratasolla edustava Taylor ilmoitti viikonloppuna, ettei hän matkaa Eurooppaan, kun Suomi pelaa jatkokarsintoja. Sosiaalisessa mediassa Taylor ehdittiin maalaamaan jopa maanpetturiksi. Nyt mies on itse julkaissut Instagram-tilillään tekstin, jossa hän avaa poisjääntinsä syitä. Taylor aloittaa tekstinsä mainitsemalla, että kutsu maajoukkueeseen on aina kunnia-asia.

– Tällä hetkellä henkilökohtaisten syiden vuoksi, mukaan lukien kehoni suojeleminen loukkaantumisilta tiiviin seurajoukkueen aikataulun ja vaativien matkojen takia tämän kansainvälisen ikkunan ympärillä, päätin jättäytyä pois mutta tuen täysin Suomea täältä rapakon takaa! Taylor sanoo.

Mainos alkaa:

Hän myös pyytää anteeksi aiheuttamaansa kohua.

– Koska päätös oli erittäin vaikea tehdä, kesti odotettua kauemmin päästä tähän ratkaisuun. Tiedän, että se on asettanut joukkueen haastavaan tilanteeseen, joten haluan pyytää anteeksi joukkuekavereiltani ja valmentajilta. Jatkan kovaa työtä saadakseni toisen mahdollisuuden edustaa Suomea tulevissa otteluissa.