Markku Kanerva jatkosopimukseen – luotsaa Huuhkajia vuoteen 2022 asti

Markku Kanerva Huuhkajat Suomi EM-kisat futis jalkapallo

Markku Kanerva ja Palloliitto ovat tehneet jatkosopimuksen, joka pitää ”Riven” Huuhkajat-luotsina ainakin vuoteen 2022 saakka.

Uuden sopimuksen myötä Kanerva luotsaa Suomen siis ainakin tuleviin EM-kisoihin, ensi syksynä käynnistyviin MM-karsintoihin sekä myös mahdollisesti – mikäli Suomi kisoihin pääsee – Qatarin MM-kisoihin 2022.

– Arvostamme Kanervan työtä ja halusimme hyvissä ajoin varmistaa hänelle parhaan mahdollisen työrauhan valmistautua EM-lopputurnaukseen ja tuleviin haasteisiin myös sen jälkeen. Kanervan johdolla Huuhkajat on osoittanut sellaista kunnianhimoa, kehittymisen tahtoa ja intohimoa, josta koko suomalainen yhteiskunta voi ammentaa innoitusta, Lahti perustelee, Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti sanoi Palloliiton tiedotteessa.

Mainos alkaa:

Kanerva oli luonnolisesti myös itse innoissaan uudesta sopimuksesta.

– Olen todella hyvillä mielin sopimuksesta ja kiitollinen siitä, että luottoa löytyy. Nautin äärettömän paljon työskentelystä A-maajoukkueen kanssa, ja ensi kesän EM-kisat tulee olemaan upea sekä mielenkiintoinen haaste koko joukkueelle. Se antaa meille jälleen mahdollisuuden kehittää prosessiamme eteenpäin, ”Rive” sanaili.

– Itselleni on tärkeää, että saamme toiminnalle jatkuvuutta. Etenemme nyt vaihe kerrallaan kesän EM-kisoista syksyn Nations Leagueen ja siitä edelleen MM-karsintoihin, päävalmentaja Kanerva kommentoi jatkosopimuksen merkitystä.