Huuhkajien Glen Kamara kiinnostaa Valioliigassa – Arsenal tarkkaillut keskikenttäpelaajaa

Helmarit Veikkausliiga Veikkausliigakausi 2021 Otteluohjelma Veikkausliigassa veikkausliiga-karsinnat veikkausliiga kuukauden joukkue nana boateng kups HJK

Huuhkajien Glen Kamara kiinnostaa Valioliigassa, sillä Rangersissa upean kauden pelannut keskikenttäpelaaja on noussut vahvasti siirtohuhujen keskelle.

Yksi Kamarasta kiinnostunut seura on Arsenal, joka on suomalaiselle tuttu seura. Kamara pelasi Arsenalin junioriakatemiassa nuoruusvuosinaan, minkä lisäksi tilille kertyi myös yksi ottelu edustusjoukkueessa.

Arsenal ei ole kuitenkaan suinkaan ainut seura, joka on tarkkaillut Kamaran otteita. Englantilaislehtien mukaan Kamarasta on kiinnostunut myös Aston Villa, Sheffield United sekä Leeds.

Mainos alkaa:

Suomalaispeluri siirtyi Rangersiin vuosi sitten, jolloin siirtosumma oli suorastaan naurettava 50 000 puntaa. Nyt keskikenttäpelaajan hinta liikkuu useammassa miljoonassa, joten halvalla Rangers-tähteä ei irroteta. Kaiken lisäksi Kamaralla on sopimus voimassa vuoteen 2023 asti, joten skotlantilaisseuralla ei ole mikään pakko luopua keskikentän moottoristaan.

Mikäli Glen Kamara loistaa kesän jalkapallon EM-kisoissa Huuhkajat-paidassa, niin siirtosumma nousee jälleen täysin uusiin sfääreihin, ellei sitten joku joukkue ehdi poimimaan suomalaista ennen turnauksen starttia.