Marcus Forss pitelemätön liigacupin ottelussa – neljä maalia, katso video!

Marcus Forss

Brentfordia edustava Huuhkajien hyökkääjä Marcus Forss oli tiistai-iltana Englannin liigacupissa aivan pitelemätön. Suomalainen iski peräti neljä maalia kotiyleisön edessä.

Huuhkajat -hyökkääjä Marcus Forss oli liekeissä tiistai-iltana, kun Brentford kohtasi Oldhamin Englannin liigacupissa.

Brentford murskasi Oldhamin lopulta lukemin 7-0. Ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanne oli jo 5-0.

Marcus Forss aloitti ottelun maalitehtailun jo kolmannella minuutilla rangaistuspotkusta. Reilun vartin pelin jälkeen nähtiin ottelun ensimmäinen pelitilannemaali, kun Forss iski jo illan toisensa.

Brentford iski ensimmäisellä puoliajalla vielä kolme maalia, joista Forss iski viimeisen. Näin ollen suomalaishyökkääjä oli iskenyt hattutempun täyteen ensimmäisen puoliajan aikana.

Valioliigassa vähemmälle peliajalle jäänyt Forss onnistui vielä kertaalleen maalinteossa. Tunnin pelin kohdalla Forss iski pallon vielä kertaalleen Oldhamin verkkoon muuttaen tilanteeksi 6-0.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Ottelu päättyi lopulta lukemiin 7-0, kun Yoane Wissa viimeisteli ottelun viimeisen osuman kolme minuuttia ennen täyttä aikaa.

Forss on päässyt tällä kaudella Valioliigassa kentälle vain kerran, kun hyökkääjä pääsi tekemään debyyttinsä kauden avausottelussa Arsenalia vastaan, joka päättyi Brentfordin 2-0 -voittoon. Minuutteja ottelussa kertyi vain viisi. Tämän jälkeen suomalainen ei ole päässyt kentälle kertaakaan. Neljän maalin ilta liigacupissa tuskin ainakaan negatiivisesti suomalaishyökkääjän peliaikaan Valioliigassa vaikuttaa.