Heti ryppyjä rakkaudessa? Lionel Messiltä turhautumisen merkkejä

Lionel Messi

PSG teki kesällä yhden koko futismaailmaa puhuttaneimmista siirroista, kun se hankki riveihinsä Barcelonaa koko uransa edustaneen argentiinalaisen, kun Lionel Messi siirtyi Pariisiin. Valtakunnassa ei kuitenkaan välttämättä ole kaikki hyvin.

Kun Lionel Messi siirtyi PSG:n riveihin kesällä, tuli siitä kertaheitolla jälleen vakuuttavampi ja suurempi suosikki voittamaan Mestarien liiga.

Nyt kun Messi on nähty PSG:n paidassa kolme kertaa, on aistittavissa jo turhautumisen merkkejä.

Mainos alkaa:

Eilen sunnuntaina PSG kohtasi kotinurmellaan Lyonin. Ottelu oli kotijoukkueelta tahmea, kuten oli myös aiemmin viikolla pelattu vierasottelu Mestarien liigassa Club Brüggen vieraana, joka lopulta päättyi yllättäen tasapeliin.

Lucas Paqueta vei Lyonin toisella puoliajalla vierasjohtoon. Messille tuttu joukkuekaveri Barcelonasta, Neymar, kuitenkin hommasi kotijoukkueelle pilkun ja tasoitti ottelun reilun tunnin pelin jälkeen.

Messi ei ole vielä PSG:n paidassa päässyt tehotilastoihin, joten moni, Messi itsekin, odotti Messiä pallon taakse tilanteessa. Mauricio Pochettinon valinta oli kuitenkin rangaistuspotkun hankkinut Neymar.

Eikä tässä vielä kaikki. Vain noin kymmenen minuuttia tästä, argentiinalainen Pochettino teki vaihdon, jossa kentälle tuli laitapuolustaja Achraf Hakimi. Pois kentältä tuli PSG:n numero 30, Lionel Messi. Voit katsoa alhaalta kahden kuvan kuvasarjan Messin tuntemuksista tapahtuneen jälkeen.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Messi ei suostunut paiskaamaan maanmiehensä Pochettinon kanssa kättä vaihdon jälkeen. Argentiinalaisen ilmeet penkillä kertovat paljon hänen tuntemuksistaan.

PSG voitti ottelun lopulta lukemin 2-1, kun Mauro Icardi onnistui maalinteossa lisäajan toisella minuutilla.