Barcelona jäi ensimmäistä kertaa ilman laukauksia maalia kohti lähes 20 vuoteen!

Barcelona velat

Tiista-iltana Mestarien liigassa kohtasivat Barcelona ja Bayern München E-lohkon huippukamppailussa.

Mihin menet, Barcelona?

Tämä kysymys lienee paikallaan kysyä näin keskiviikkoaamuna, Mestarien liigan lohkovaiheen alettua eilen tiistaina.

Mainos alkaa:

Camp Noulla nähtiin alistunut Barcelona, joka hävisi Bayern Münchenille tylysti lukemin 0-3. Barça lähti otteluun toki pienoisena ennakkosuosikkina, mutta tällaista ylikävelyä tuskin kukaan pystyi ennen ottelua näkemään.

Bayern München oli suorastaan suvereeni. Ronald Koemanin valmentama kotijoukkue oli kotinurmellaan lähes 40 000-päisen kotiyleisönsä kuin alistunut koiranpentu ison pelottavan käskijän edessä. Ja tässä tapauksessa ”iso pelottava käskijä” ei ole Ronald Koeman vaan Bayern München.

Bayernin ei tarvinnut laittaa peliin edes kaikkea, mitä siitä olisi ollut irti otettavissa. Koska sen ei yksinkertaisesti tarvinnut.

Barcelona jäi Camp Noulla kokonaan ilman laukauksia maalia kohti. Yrityksiä oli yhteensä viisi, näistä kaksi pysähtyi Bayernin blokkeihin ja kolme meni ohi maalin.

Tämä oli ensimmäinen kerta sitten kauden 2003-04 kun Barça ei saa ottelussa laukaustakaan maalia kohti.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Barcelona on aloittanut kautensa La Ligassa kolmen ottelun jälkeen ilman tappioita. Vaikka pisteitä onkin kertynyt seitsemän kaikkinensa yhdeksästä tarjolla olleesta, ei sen otteet ole myöskään kansallisen sarjan puolella häikäisseet.

Eikä tämä ole toki mikään ihme. Seura on joutunut tekemään isoja taloudellisia leikkauksia, jotka heijastuvat suoraan kentälle. Lionel Messin menettämistä ei voi ylikorostaa ja menettihän seura myös Antoine Griezmannin, joka tosin ei meinannut löytää paikkaansa Camp Noun valoissa. Sisään tuli toki laadukas Memphis Depay, mutta vastaavasti paniikkihankintana näyttäytynyt Luuk de Jong on vahvasti näyttänyt olevansa väärässä paikassa.

Tällä hetkellä tilanne on karusti se, että tämä Barcelona ei ole tällä materiaalilla ja tällä johtamisella oikeassa paikassa, kun se taistelee Euroopan kovimpia seurajoukkueita vastaan.

Siitä saatiin eilen konkreettinen näyte.