Inter ja Manchester United jatkoon Eurooppa-liigassa – Lukas Hradecky joutui pettymään

Lukas Hradecky Suomen parhaat pelaajat Lukas Hradecky leverkusen

Huuhkajat-vahti Lukas Hradecky joutui pettymään maanantai-iltana, kun hänen edustamansa Leverkusen putosi jatkosta Eurooppa-liigassa.

Inter lähti puolueettomalla kentällä pelattuun puolivälierään selvänä ennakkosuosikkina.

Ottelun avausjaksolla Serie A:n suurseura näyttikin mahtinsa, sillä peliä oli takana vajaa vartti, kun Nicolo Barella vei Interin johtoon. Lisää seurasi vain viitisen minuuttia myöhemmin Romelu Lukakun lisättyä johdon kahteen.

Mainos alkaa:

Ottelu kääntyi kuitenkin vielä varsin jännittäväksi, sillä vain muutamaa minuuttia myöhemmin Chelsea-siirtohuhujen keskellä oleva Kai Havertz kavensi lukemat 2-1:een.

Enempää osumia ei kuitenkaan nähty, joten Inter marssi välierään.

Samaan aikaan Kölnissä pelatussa puolivälierässä Manchester United kaatoi FC Kööpenhaminan jatkoajan jälkeen lukemin 1-0.

ManU:n maalista vastasi 95. minuutilla rangaistuspotkusta osunut Bruno Fernandes.

Tiistain puolivälierissä kohtaavat Wolves-Sevilla ja Shakhtar Donetsk – Basel. Ensimmäisestä tulee välierävastus Manchester Unitedille ja jälkimmäisestä puolestaan Interille.