Inter ja Manchester United jatkoon Eurooppa-liigassa – Lukas Hradecky joutui pettymään

Lukas Hradecky Suomen parhaat pelaajat Lukas Hradecky leverkusen

Huuhkajat-vahti Lukas Hradecky joutui pettymään maanantai-iltana, kun hänen edustamansa Leverkusen putosi jatkosta Eurooppa-liigassa.

Inter lähti puolueettomalla kentällä pelattuun puolivälierään selvänä ennakkosuosikkina.

Ottelun avausjaksolla Serie A:n suurseura näyttikin mahtinsa, sillä peliä oli takana vajaa vartti, kun Nicolo Barella vei Interin johtoon. Lisää seurasi vain viitisen minuuttia myöhemmin Romelu Lukakun lisättyä johdon kahteen.

Ottelu kääntyi kuitenkin vielä varsin jännittäväksi, sillä vain muutamaa minuuttia myöhemmin Chelsea-siirtohuhujen keskellä oleva Kai Havertz kavensi lukemat 2-1:een.

Enempää osumia ei kuitenkaan nähty, joten Inter marssi välierään.

Samaan aikaan Kölnissä pelatussa puolivälierässä Manchester United kaatoi FC Kööpenhaminan jatkoajan jälkeen lukemin 1-0.

ManU:n maalista vastasi 95. minuutilla rangaistuspotkusta osunut Bruno Fernandes.

Tiistain puolivälierissä kohtaavat Wolves-Sevilla ja Shakhtar Donetsk – Basel. Ensimmäisestä tulee välierävastus Manchester Unitedille ja jälkimmäisestä puolestaan Interille.