HJK jyräsi voittoon Veikkausliigan huippukamppailussa

Ruotsi EM-kisojen Uefa RB Leipzig HJK Anssi Suhonen Haka Suomen Cupin Maximus Tainio jalkapallon suomen cup

HJK nappasi tärkeän voiton sunnuntaina, kun joukkue kaatoi hallitsevan Suomen mestarin KuPSin vieraskentällä numeroin 0-3.

Veikkausliigassa pelattiin todella isoista pisteistä sunnuntaina, kun HJK matkusti Kuopioon KuPSin vieraaksi. Joukkueet kohtasivat reilu viikko sitten Helsingissä ja tuolloin pisteet tasattiin 2-2.

Panokset olivat valtavat, sillä kumpikin haluaa napata jokaisen ylimääräisen pisteen mestaruustaistelussa. Klubin startti otteluun oli täydellinen, sillä Tim Väyrynen vei vierasjoukkueen johtoon jo 7. minuutilla.

Toisen jakso startti oli isännille sen verran synkkä, että ottelu käytännössä paketoitiin jo puoli tuntia ennen loppua, kun Roope Riski ja Riku Riski osuivat lyhyen ajan sisään.

Enempää maaleja ei ottelussa nähty, joten Klubi nappasi täyden pistepotin numeroin 3-0.