Lukas Hradeckyn Leverkusen sai myöhäisen joululahjan: Bayerille shokkitappio kotiottelussa

Lukas Hradecky Suomen parhaat pelaajat Lukas Hradecky leverkusen

Lukas Hradeckyn Leverkusen otti ison askeleen kohti Bundesliigan mestaruutta voittamalla RB Leipzigin viikonlopun kierroksella.

Leverkusen oli takaa-ajajana peräti kahdesti, mutta lopulta se onnistui kairaamaan arvokkaat kolme pistettä Piero Hincapien lisäajalla syntyneellä voittomaalilla. Myös edellisen ottelunsa Augsburgia vastaan Hradeckyn ryhmä oli voittanut lisäajalla tulleella maalilla.

Todellinen askel kohti Bundesliigan mestaruutta nähtiin sunnuntaina, kun Bayern München isännöi Werder Bremeniä. Jättimäisenä suosikkina otteluun lähtenyt Bayern ei saanut palloa kertaakaan vieraiden maaliin ja Bremen poistui paikalta 1-0-vierasvoiton kera.

Mainos alkaa:

Leverkusen johtaa sarjaa nyt seitsemällä pisteellä, mutta huomioitavaa toki on, että toisena oleva Bayern on pelannut yhden ottelun vähemmän.

Maaliskuussa Hradecky on puolestaan Huuhkajien riveissä hurjassa paikassa, kun Suomi kohtaa EM-jatkokarsinnassa vieraskentällä Walesin. Toivottavaa on, että suomalaisvahti onnistuu tuomaan seurajoukkueessa nähdyn vireen myös maajoukkuepaitaan.

Lue myös: Toni Koskela sai potkut AEL Limassolin peräsimestä