Skotlannissa ollaan Italian kelkassa – ”Pelasta meidät, Roberto!”

Lehtien kannet

Italia ja Englanti kohtaavat toisensa sunnuntai-iltana jalkapallon EM-finaalissa. Skotlannissa ollaan vahvasti Italian kelkassa – ainakin näin lehtien kannet kertovat.

Kun Italia ja Englanti ottavat yhteen sunnuntaina 11. heinäkuuta kun EM-finaali 2021 potkaistaan käyntiin, on Brittein saarilta ainakin skotlantilaiset vahvasti Italian puolella. Skotlannin ja Englannin välinen derby on maailman vanhin jalkapallo-ottelu, ja Skotlanti sekä Englanti ovat toisilleen verivihollisia.

Suuri Skotlannin lehti, The National, on ainakin vahvasti antanut tukensa Italialle. Lehtien kannet Englannissa ja Skotlannissa ovatkin melko erilaiset mitä EM-finaaliin tulee.

Mainos alkaa:

The National pyytää Italian valmentaja Roberto Mancinia ”pelastamaan heidät” sillä Skotlanti ei kestä sitä, että englantilaiset kehuskelevat seuraavat 55 vuotta mestaruudellaan. Englantilainen The Daily Telegraph taas antaa vahvasti tukensa Gareth Southgatelle ja koko Englannin joukkueelle. Katso alta, kuinka lehtien kannet eroavat saarten maiden välillä.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Jalkapallon EM-finaali pelataan 11. heinäkuuta ja se potkaistaan käyntiin kello 22:00 Suomen aikaa. Ottelun ilmaiseksi televisioi YLE TV2 -kanava ja internetissä YLE Areena -palvelu.