Joel Pohjanpalo onnistui jälleen maalinteossa – HSV kärsi katkeran tappion

Joel Pohjanpalo huuhkajat

Suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalo oli jälleen pelipäällä torstaina, mutta tästäkin huolimatta Hamburger SV suli todella ikävään tappioon.

Joel Pohjanpalo avasi ottelun maalihanat jo 16. minuutilla, kun suomalainen oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja puski pallon varmasti verkon perukoille. Hamburger SV tuplasi johtonsa ensimmäisen jakson lisäajalla, kun Aaron Hunt upotti pilkun sisään. Maali jo Pohjanpalolle jo toinen koronan aiheuttaman tauon jälkeen.

Toisella jaksolla maalinteossa onnistui ainoastaan kotijoukkue Stuttgart, joka aloitti kirin jo heti 2. puoliajan alussa. Tasoitusmaali näki puolestaan päivänvalon 60. minuutilla, kun Nicolas Gonzalez osui rankkarista muuttaen tilanteeksi 2-2.

HSV:n katkera vierasreissu sai ikävimmän mahdollisen kruunun lisäajalla, kun Stuttgart iski arvokkaan 3-2-voittomaalin. Samalla joukkue nousi sarjassa toiseksi ohittaen juuri Hamburger SV:n.

Pohjanpalo nähdään seuraavan kerran tulessa sunnuntaina, kun edessä on sarjaottelu häntäpäässä majailevaa Weheniä vastaan. Tuolloin on lähes pakkovoiton paikka, jotta haaveet noususta pysyvät yllä.