Joel Pohjanpalo onnistui heti maalinteossa – HSV jäi katkeraan tasapeliin

Joel Pohjanpalo huuhkajat

Huuhkajien hyökkääjä Joel Pohjanpalo onnistui heti tauon jälkeen maalinteossa, kun mies heilutti verkkoja Greuther Fürthiä vastaan.

Myös Saksan 2. Bundesliiga pyörähti käyntiin viikonloppuna samoin tarkoin ehdoin kuin Bundesliiga. Sarjassa nähtiin heti sunnuntaina iloinen suomalaisonnistuminen, sillä Hamburger SV:n paidassa lainalla pelaava Joel Pohjanpalo osui vierasottelussa Greuther Fürthiä vastaan.

1-1-osuma syntyi ensimmäisen jakson loppupuolella, kun Jolle oli terävimpänä keskityspallossa ja puski pelivälineen verkon perukoille. Pohjanpalolla oli ottelussa myös kaksi muuta loistavaa maalipaikkaa, mutta näissä vastustajan maalivahti vei pidemmän korren.

Mainos alkaa:

Tiukasti takaisin Bundesliigaan hamuava Hamburger SV jäi lopulta katkeraan tasapeliin, sillä Greuther Fürth iski 2-2-maalin ajassa 90+4. HSV on nyt sarjassa toisena ja eroa sarjakärjessä olevaan Bielefeldiin on seitsemän pistettä.

Pohjanpalolle onnistuminen oli kuitenkin varmasti maukas, koska pitkiä aikoja loukkaantuneena ollut hyökkääjä alkaa pikku hiljaa saamaan itsensä täyteen iskuun. Se on myös Huuhkajien kannalta erinomainen uutinen, sillä jalkapallon EM-kisat ovat edessä vuoden päästä ja Jolle tulee olemaan tärkeä osa tuota joukkuetta.