Ilmari Niskanen esiintynyt Saksassa alta odotusten – ei ole itse huolissaan

Huuhkajat Ilmari Niskanen

Huuhkajat -hyökkääjä Ilmari Niskanen siirtyi syyskuussa Saksaan kolmosbundesliigassa pelaavan Ingolstadt 04:n riveihin. Alku Saksassa ei ole sujunut odotusten mukaisesti.

Huuhkajissa esiintynyt Ilmari Niskanen siirtyi suurin odotuksin Saksan kolmosbundesliigajoukkue FC Ingolstadt 04:n riveihin. Niskanen hankittiin joukkueeseen avainpelaajan rooliin, mutta viime aikoina suomalaishyökkääjä on ajautunut pienemmälle vastuulle.

Iisalmelaistoimittaja Teemu Hassinen kirjoitti Twitter-tilillään Niskasen tilanteesta. Hänen mukaansa Huuhkajien hyökkääjä ei ole huolissaan asemastaan, vaikka hän myöntääkin, että on pelannut viime aikoina reilusti alle oman tasonsa.

Jos twiitti ei näy laittellasi voit katsoa sen suoraan Teemu Hassisen Twitter-tililtä.

Niskanen pelasi Saksaan mentyään useamman kerran täydet minuutit Ingolstadtin paidassa, mutta viime aikoina Kuopion Palloseuraa Suomessa edustanut Niskanen on kuluttanut vaihtopenkkiä ja jäänyt jämäminuuteille.

Mikäli Niskanen haluaa ensi kesänä olla kentällä kun Suomen ottelut EM-kisoissa alkavat, on hänen pystyttävä nostamaan tasoaan Saksassa. Aikaa kesän kisoihin kuitenkin vielä on.

Niskasen edustama Ingolstadt on tällä hetkellä otteluista pienellä tauolla. Sen edellinen ottelu pelattiin 19.12. ja seuraava ottelu on vasta 10.1. Nähtäväksi jää, pääseekö Niskanen tämän vuoden puolella esittämään taitojaan enemmän kentän puolella kuin vaihtopenkillä.