Huuhkajilla suuri ottelu Ukrainaa vastaan – huolestuttava tilasto rasitteena

Huuhkajat Huuhkajien kokoonpano Liput Huuhkajat Huuhkajien avauskokoonpano Huuhkajat joukkue Teemu Pukki

Suomen jalkapallon A-maajoukkue Huuhkajat kohtaa tänään lauantaina kello 19:00 alkavassa ottelussa Ukrainan. Voitolla Suomi ottaisi ison askeleen kohti lohko D:n kakkossijaa.

Suomi ja Ukraina kohtaavat toisensa lauantai-iltana kello 19:00 Helsingin lähes loppuunmyydyllä Olympiastadionilla.

https://twitter.com/Huuhkajat/status/1446752449134538757

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Huuhkajien Twitter-tililtä.

Mainos alkaa:

Panokset ovat otteluun kovat ja kaikkien tiedossa. Tasapelilohkona tunnetuksi tulleessa lohko D:ssä Ranska on kärjessä 12 pisteellä. Toisena on Ukraina viidellä pisteellä viiden ottelun jälkeen, Huuhkajat on saalistanut niin ikään viisi pistettä, pelattuja otteluita on kuitenkin yksi vähemmän.

Ukraina on pelannut MM-karsinnoissa viisi ottelua ja niistä jokainen on päättynyt tasan. Suomella sen sijaan on neljästä ottelusta yksi voitto ja kaksi tasapeliä. Ranskalle Suomi taipui vierasnurmella 2-0.

Huuhkajat on tuskastellut viime aikoina maalinteon kanssa. Edellisen yhdeksän pelatun ottelun aikana Suomi on onnistunut tekemään vain neljä maalia. Näistä jokaisen on tehnyt Joel Pohjanpalo. On sanomattakin selvää, että muiden pelaajien on annettava tukea Pohjanpalolle, vaikka kovavireinen mies on Huuhkajien paidassa ollutkin. Yksi pelaaja, jolta tehoja luonnollisesti odotetaan, on Norwichin hyökkääjä Teemu Pukki.

Huuhkajien joukkueessa loistaa poissaolollaan HJK:n Tim Sparv, joka on kantanut jo pidemmän aikaa Suomen maajoukkueen kapteenin nauhaa.

Suomi – Ukraina alkaa tänään kello 19:00. Ottelun ilmaiseksi näyttää televisiossa Nelonen. Lisäksi ottelu on katsottavissa internetissä Ruutu -palvelussa, sekä Viaplayssa ja V Sport Jalkapallo -kanavalta.