Mahtava sinivalkoinen päivä – Huuhkajilla kaksi ottelua peräkkäin!

Huuhkajat Suomen avauskokoonpano

Tänään tiistaina on luvassa mahtava sinivalkoinen päivä. Huuhkajat on nähtävillä kello 17:00 alkaen kaksi kertaa peräkkäin. Ensin on vuorossa A-maajoukkue, sen jälkeen Pikkuhuuhkajat.

Suomen jalkapallon A-maajoukkue, Huuhkajat, pelaa tänään kello 17:00 MM-karsintojen toistaiseksi tärkeimmässä ottelussa Kazakstania vastaan.

Suomi hävisi viikonloppuna kotinurmella Ukrainalle, joten se on tänään selkä seinää vasten. Voitolla unelma lopputurnauspaikasta MM-kisoihin elää, tappiolla tuon haaveen voi melkein jo kuopata – riippumatta siitä, kuinka illalla pelattavassa ottelussa Ukrainan ja Bosnia & Hertsegovinan välillä käy.

Mainos alkaa:

Suomen joukkue oli jo Ukraina -ottelussa puolustuksen osalta repaleinen. Nyt myös Nikolai Alho on pudonnut pois vahvuudesta, joten puolustus heikkenee entisestään.

Lähes välittömästi tämän ottelun jälkeen on nähtävillä toinen ottelu Huuhkajia, kun kello 19:30 alkavassa alle 21-vuotiaiden EM-karsinnassa nähdään Pikkuhuuhkajien ja Itävallan välinen kohtaaminen.

https://twitter.com/MikkoPousi/status/1447836709283155972

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Myös alle 21-vuotiaiden karsinnoissa Huuhkajat on kovan paikan edessä. Lohko A:n kärjessä on illan vierasjoukkue Itävalta, joka on neljäntenä olevalta Suomelta karannut viiden pisteen päähän. Itävallalla pelattuja otteluita on tosin yksi enemmän. Voitolla Suomi parantelisi huomattavasti osakkeitaan lohkossa.

Huuhkajat tulessa kahdesti – katso Suomen ottelut ilmaiseksi!

Kun Suomi pelaa kahdesti saman päivän aikana, on ottelut luonnollisesti katsottava livenä.

A-maajoukkueen ottelusta on nähtävillä ilmainen TV-lähetys Nelosen kautta, joka alkaa kello 16:50. Ottelu näkyy myös Ruutu -palvelusta, Viaplaysta sekä V Sportin kanavilta.

Pikkuhuuhkajien ottelu pelataan Tampereella Ratinassa. Jos matsiin ei kuitenkaan aio lähteä Tampereelle, on ottelu katsottavissa ilmaiseksi YLE Areena -palvelun kautta.