Harry Kanelta hieno teko – ryhtyy entisen seuransa paitasponsoriksi

Harry Kane rashford abraham vardy englanti

Tottenhamin ja Englannin maajoukkueen tähtihyökkääjä Harry Kane on ryhtynyt entisen seuransa, Lleyton Orientin paitasponsoriksi.

Englannin neljänneksi korkeimman sarjatason joukkueen paitaa koristaa ensi kaudella Spurs-tähden sponsoroimana kiitosviesti Britannian terveydenhuollon, NHS:n, työntekijöille.

Kane teki ammattilaisdebyyttinsä juurikin Lleyton Orientin paidassa siirryttyään seuran riveihin lainasopimuksella Tottenhamista. Kaikkiaan hän esiintyi Orientin paidassa 18 ottelussa tehden niissä yhteensä viisi maalia.

– Minä synnyin ja vartuin vain parin mailin päässä Orientin stadionilta ja olen todella iloinen, kun minulla on mahdollisuus antaa jotain takaisin seuralle, joka antoi minulle alkuni ammattilaisena, kommentoi Kane BBC:n mukaan.

– Tämä antaa minulle myös mahdollisuuden sanoa isot kiitokset monille etulinjan sankareille ja hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka tarjoavat hoitoa ja tukea näinä haastavina aikoina.

Englannin Valioliigan jatkosta ei vielä ole virallista tietoa, mutta brittimedian tuoreimpien huhujen mukaan sarja jatkuisi juhannuksena 19. kesäkuuta.

Mikäli tweetti ei näy, voit katsoa sen Kanen Twitter-tilillä.