Eric Maxim Choupo-Moting osui kahdesti Bayern-debyytissään

Maxim Eric Choupo-Moting

PSG:stä Bayern Müncheniin siirtynyt Eric Maxim Choupo-Moting osui kahdesti debyytissään uudessa seurassaan.

Bayern München kohtasi eilen illalla Saksan DFB Pokalin eli Saksan Cupin ottelussa vieraskentällä Durenin. Bayernin tuore hankinta Maxim Eric Choupo-Moting debytoi ottelussa ja onnistui heti maalinteossa.

Bayern lähti otteluun selkeänä ennakkosuosikkina eikä sillä ollut missään vaiheessa sen suurempia vaikeuksia alempien sarjojen Durenia vastaan.

Bayern-debyyttiään tehnyt Choupo-Moting avasi maalihanat 24. peliminuutilla. Thomas Müller lisäsi Bayernin johtoa vielä ensimmäisellä puoliajalla rangaistuspotkusta.

Ottelun hahmo Choupo-Moting onnistui vielä toistamiseen maalinteossa, kun hyökkääjä iski pallon Durenin verkkoon toisella puoliajalla, kun ottelua oli takana 75 minuuttia.

Loppulukemat Bayern Münchenille 0-3 ja Bayern helpohkosti jatkoon Saksan Cupissa.

Eric Maxim Choupo-Moting tehokkaana debyytissään – katso alta ottelun huippuhetket:

Jos video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen Youtubesta.

Saksan Bundesliiga tekee paluun maajoukkuetauolta lauantaina peräti seitsemän ottelun voimin.