Coppa Italia tänään: Milanon derby!

Milanon derby Euroopan Superliiga

Coppa Italiassa eli suomalaisittain Italian Cupissa pelataan tänään yksi ottelu. Luvassa on huippumielenkiintoinen puolivälierä, jossa kohtaavat Inter sekä AC Milan. Luvassa on siis Milanon derby!

Milanon derby, Derby Della Madonnina on sellainen ottelu, joka herättää jokainen kerta suuria tunteita. Tänään sellainen on luvassa, kun Coppa Italian otteluohjelmassa on puolivälierä, jossa Inter sekä AC Milan ottavat toisistaan jälleen mittaa.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Mainos alkaa:

Milanon derby kuuluu ilman muuta futismaailman upeimpiin derbyihin. Se kestää vertailun Manchesterin derbyyn, eikä se kalpene myöskään Barcelonan ja Real Madridin väliselle El Clasicolle.

Joukkueiden lähtökohdat otteluun ovat melko samanlaiset. Kummallakin peli on kulkenut Serie A:ssa, vaikkakin kummankaan edellinen ottelu Italian pääsarjassa ei sujunut toivotulla tavalla. Milan hävisi San Sirolla Atalantalle rumasti 0-3 ja Inter jäi Udinesen vieraana tasapeliin.

Kumpikin joukkue on mukana Serie A:n mestaruuskamppailussa. Coppa Italian voitto kuitenkin kiinnostaisi varmasti myös kumpaakin Milanon seuraa.

Luvassa on huikea kamppailu näiden kahden historiallisen, legendaarisen, seuran välillä.

Inter – AC Milan alkaa tänään kello 21:45 ja sen näyttää Suomessa ilmaiseksi televisiossa TV2 sekä netissä YLE Areena.