Christian Eriksen osui suoraan kulmapotkusta Italian Cupissa

Christian Eriksen inter napoli serie a italian cup

Tanskalainen keskikenttämies Christian Eriksen onnistui todella harvinaislaatuisessa osumassa, kun hänen edustamansa Inter kohtasi Napolin.

Italian Cupin välierien toista osaottelua oli ehtinyt kulua vain reilun minuutin verran, kun Inter sai kulmapotkun. Pallon taakse asettui kesällä Tottenhamista Interiin siirtynyt Eriksen, joka laittoikin pallon suoraan sisään.

Tämä ei Interille kuitenkaan jatkopaikkaan riittänyt, sillä Dries Mertens tasoitti ottelun ennen taukoa ja näihin lukemiin, eli 1-1-tasapeliin, ottelussa myös päädyttiin. Napoli eteni finaaliin yhteismaalein 3-2 voitettuaan avausosan 2-1.

Finaalin toinen osapuoli on Juventus, joka pelasi perjantaina 0-0-tasapelin AC Milanin kanssa Torinossa. Avausosa oli päättynyt lukemiin 1-1, joten Juventus eteni jatkoon vierasmaalisäännön turvin.

Italian Cupin hallitseva mestari on Lazio. Tätä ennen pystin vei nimiinsä neljästi peräkkäin Juventus.