Juventus ja Napoli selvittivät tiensä Italian Cupin finaaliin!

kolikkopelit jalkapallo MM-karsinnat Juha Pirinen harjoitusottelu Sevilla Arsenal SJK Andre Schürrle Werder Bremen HJK Veikkausliiga Benevento Suomen Cupin Valenciassa Barcelona Suomen Juventus Veikkausliigan Manchester City jalkapallon em-kisat futis efl englannin hjk honka

Italian Cupin välierien toiset osaottelut saatiin pelattua viikonloppuna ja finaaliin selvisivät Juventus ja Napoli.

Italiassa Serie A -kausi ei ole vielä jatkunut, mutta jalkapallo teki kuitenkin paluun viikonloppuna, kun Italian Cupissa pelattiin välierien toiset osaottelut.

Ensimmäisessä välierässä Juventuksen ja AC Milanin välillä nähtiin maaliton lopputulos. Tämän johdosta finaaliin selvisi Juventus, joka onnistui hakemaan ensimmäisestä ottelusta 1-1-tasapelin. Näin ollen vierasmaalisääntö oli Vanhan rouvan puolella.

Lauantaina pelatussa toisessa välierässä kohtasivat Napoli ja Inter. Joukkueiden ensimmäinen osaottelu oli päättynyt Napolin 2-1-voittoon, joten kotijoukkueella oli hienoinen etulyöntiasema toiseen osaotteluun.

Inter herätteli toiveita jatkopaikasta, kun Christian Eriksen onnistui suoraan kulmapotkusta. Tauolle lähdettiin kuitenkin tasatilanteessa, sillä Dries Mertens osui 41. minuutilla.

1-1 jäi lopulta ottelun loppunumeroiksi, joten Napoli lunasti paikkansa finaaliin. Finaali on ohjelmassa jo keskiviikkona 17. kesäkuuta.