Barcelona isoissa veloissa – Liverpoolille maksamatta 29 miljoonaa euroa!

Barcelona velat

La Ligan jättiläinen Barcelona on suurissa veloissa. Hetki sitten julkaistuista taloustiedoista paljastuu, että Barcelonalla on velkoja yli 100 miljoonan edestä 19 eri seuralle.

Paljon puhutaan suurten joukkueiden pohjattomista kassoista ja isoista rahoittajista. Siltä se monesti tuntuukin, kun siirtosummia katselee.

Totuus on kuitenkin tarua ihmeellisempää. Pelaajat kyllä liikkuvat suuntaan ja toiseen isojen rahatukkojen vaihtaessa omistajaa, mutta satojen miljoonien korvauksia ei aina makseta kerralla.

Mainos alkaa:

FC Barcelona on tällä hetkellä yli sata miljoonaa euroa velkaa eri seuroille. Seuroja on yhteensä 19. Suurin velka kohdistuu Liverpoolille Philippe Coutinhosta, kun katalonialaisseura on velkaa englantilaisille vielä yli 29 miljoonaa euroa.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen täältä.

Taulukossa vasemmalla lukee joukkue ja pelaajalle, johon velka kohdistuu. Seuraavassa lokerossa on lyhytaikainen velka joka pelaajaan kohdistuu, sitä seuraavassa vielä pitkäaikainen erikseen.

Taulukossa huomionarvoista on myös se, että moni pelaajista, jotka taulukossa esiintyvät, eivät pelaa enää Barcelonan paidassa.

Lue myös: Frank Lampard sai potkut Chelseasta