Alkulohkon otteluohjelma tarjoilee poikkeuksellisia huippukamppailuita

Suomi jalkapallon EM-kisat Huuhkajien Veikkausliiga maailman Serie A Portugalin jalkapallon EM-kisat jalkapallon alkulohkon Huuhkajat

Tässä artikkelissa on käyty läpi alkulohkon herkullisimpia ottelupareja, jotka kannattaa ehdottomasti laittaa tarkempaan seurantaan.

EM 2020 otteluohjelma – alkulohkon poiminnat:

Jalkapallon EM 2020 otteluohjelma pitää sisällään lukuisia todella mielenkiintoisia otteluita, joten tarjolla on jo heti ensimmäisten viikkojen aikana upeita kohtaamisia.

Tietysti kaikki Huuhkajien ottelut ovat suomalaisten mielestä huikeimpia hetkiä ja näinhän se tietysti on. Tässä artikkelissa on otettu katsaus muihin alkulohkon peleihin, jotka kannattaa ehdottomasti katsoa.

Mainos alkaa:

14. kesäkuuta klo 16:00 Englanti – Kroatia

Kotiyleisön edessä pelaamaan pääsevä Englanti janoaa menestystä EM-kisoista, sillä myös finaali pelattaisiin legendaarisella Wembleyllä. Paineet ovat kuitenkin hirmuiset, koska menestys on karttanut Englantia jo kymmenien vuosien ajan. Futishullut fanit eivät siedä tappioita, joten voittoja on tultava. Vuoden 2018 MM-finaalissa pelannut Kroatia tulee antamaan kovan haasteen Englannille. Kummallekin kyseessä on alkulohkon ensimmäinen ottelu, joten tappio voisi tulla kalliiksi menestyshaaveiden kannalta.

16. kesäkuuta klo 22:00 Ranska – Saksa

Kahden mestarisuosikin välinen vääntö nähdään jo alkulohkovaiheessa. Ranska on hallitseva maailmanmestarina myös suurin suosikki EM-kisoihin. Sen sijaan Saksan nuorennusleikkaus on jälleen edennyt hieman eteenpäin, joten nyt olisi aika unohtaa vuoden 2018 MM-kisojen katastrofi. Saksan materiaalilla kuuluisi taistella mestaruudesta, mutta onko vielä aika kypsä. Ranska-ottelu on ainakin loistava mittari näyttämään, mihin saksalaisten rahkeet riittävät.

20. kesäkuuta klo 19:00 Portugali – Saksa

Ranskan, Saksan ja Portugali tarjoama kuolemanlohko tarjoilee sellaisia herkkupaloja, että yksikään futisfani ei jää kylmäksi. Cristiano Ronaldon johtama Portugali kuuluu siihen joukkoon, joka voi voittaa hyvänä päivänä aina EM-kultaa. Portugalilla ei ole aivan yhtä laaja materiaali kuin pahimmilla kilpakumppaneilla, mutta ainekset on olemassa.

20. kesäkuuta klo 22:00 Espanja – Puola

Juhannuspäivä tarjoilee Portugalin ja Saksan välisen ottelun lisäksi myös toisen huippukamppailun, kun Espanjan ja Puola iskevät yhteen. Robert Lewandowski on varmasti yksi kisojen parhaimmista hyökkääjistä, mutta jääkö Bayern-kärki hieman liian yksinäiseksi maajoukkueessa. Espanja ja Puola ovat lohkonsa suosikkeja, mutta Ruotsi voi olla haastava vastustaja kummallekin, joten tämän ottelun häviäjä saattaa joutua yllättäviinkin ongelmiin vielä alkulohkossa.

24. kesäkuuta klo 22:00 Portugali – Ranska

Alkulohkovaihe saa ansaitsemansa päätöksen, kun Portugali ja Ranska taistelevat viimeisistä pisteistä. Tässä ottelussa saattaa olla panoksena lohkovoitto, kun taas tappio saattaisi pudottaa häviäjän lohkon kolmanneksi. Näin ollen tähtipelaajien lisäksi jännitystä aiheuttavat myös lohkotilanteet.