Vihje EM-kisoihin: Espanja – Englanti | 14.7. klo 22:00

Vihje Hollanti Rasmus Schüller EM-kisoissa jalkapallo huuhkajilla huuhkajat markku kanerva jalkapallon huuhkajat bulgaria irlanti Jalkapallon MM 2026

Viimeinen vihje jalkapallon EM-kisoihin 2024 tulee loppuottelusta, jossa Espanja ottaa mittaa Englannista.

Espanja – Englanti

(Vihje: Molemmat tekevät maalin @ 2.14 Epicbet)

Jalkapallon EM-kisat vuosimallia 2024 saavat hienon päätöksen, kun finaalissa kohtaavat Espanja ja Englanti. Joukkueet ovat olleet turnauksessa käytännössä vastakohtia, sillä Espanjan peli perustuu vahvaan hyökkäyspeliin, kun taas Englannin meno on näyttänyt siltä, ettei se hyökkää ellei ole aivan pakko.

Mainos alkaa:

Finaalissa asetelma tulee hyvin todennäköisesti olemaan samankaltainen. Molempien joukkueiden hyökkäyskalusto on kuitenkin niin vaarallinen, että jomman kumman iskettyä johtomaalin, myös tasoitus tullaan hyvällä todennäköisyydellä näkemään. Todennäköisin skenaario lienee se, että Espanja iskee ottelun avausmaalin ja Englannin on pakko alkaa hyökkäämään.

Kolmessa neljästä puolivälieräottelusta molemmat joukkueet tekivät maalin, ja niin kävi myös molemmissa välierissä. Luotetaan siis siihen, että finaalissa sama kaava jatkuu ja napataan pelikupongille kohde molemmat joukkueet tekevät maalin, josta esimerkiksi Epicbet tarjoaa kertoimeksi 2.14.