Niklas Moisanderin Werder Bremen säilytti paikkansa Bundesliigassa

kolikkopelit jalkapallo MM-karsinnat Juha Pirinen harjoitusottelu Sevilla Arsenal SJK Andre Schürrle Werder Bremen HJK Veikkausliiga Benevento Suomen Cupin Valenciassa Barcelona Suomen Juventus Veikkausliigan Manchester City jalkapallon em-kisat futis efl englannin hjk honka

Bundesliigan perinteikkäämpiin seuroihin lukeutuva Werder Bremen oli maanantaina kovassa paikassa, kun seura pelasi sarjapaikastaan.

Werder Bremenin lähtökohtia ei helpottanut se, että joukkue joutui lähtemään otteluun ilman kapteeniaan Niklas Moisanderia, joka lensi suihkuun nousukarsintojen avausosassa.

Werder Bremen sai otteluun loistavan startin, kun joukkue siirtyi jo 3. minuutilla johtoon Heidenheimin Norman Theuerkaufin omalla maalilla. Heidenheim nousi mukaan vielä taisteluun reilut viisi minuuttia ennen loppua, kun Tim Kleindienst iski lukemiksi 1-1.

Haaveet murenivat kuitenkin lisäajalla, kun Werder Bremenin Ludwig Augustinsson onnistui maalinteossa. Kleindienst tasoitti vielä kamppailun lisäajan 7. minuutilla, mutta tuo maali tuli auttamatta liian myöhään, joten Bremen piti paikkansa Bundesliigassa vierasmaalisäännön perusteella.

Lue lisää: Albin Granlundin Örebro peluutti sairaita pelaajia Ruotsin pääsarjassa