Veikkausliiga käynnistyy keskiviikkona – tässä avauskierroksen ohjelma

kolikkopelit jalkapallo MM-karsinnat Juha Pirinen harjoitusottelu Sevilla Arsenal SJK Andre Schürrle Werder Bremen HJK Veikkausliiga Benevento Suomen Cupin Valenciassa Barcelona Suomen Juventus Veikkausliigan Manchester City jalkapallon em-kisat futis efl englannin hjk honka

Veikkausliiga pääsee vihdoin vauhtiin keskiviikkoiltana, kun ohjelmassa on heti viisi ottelua. Tässä avauskierroksen ohjelma!

Veikkausliigassa on jouduttu odottamaan muiden sarjojen tapaan kauden alkamista, mutta nyt vihdoin vihreä valo on saatu ja joukkueet pääsevät taistelemaan mestaruudesta.

Kauden ensimmäiset pelit pelataan keskiviikkona ja luvassa on heti mielenkiintoinen iltapuhde.

Mainos alkaa:

Suurimpana mestarisuosikkina kauteen lähtevä HJK aloittaa pelinsä Lahdesta. Sen sijaan hallitseva Suomen mestari KuPS vierailee avauskierroksella HIFK:n vieraana.

Myös Seinäjoella tätä päivää on odotettu, kun viime vuodet tarponut SJK lähtee kauteen täysin uudistuneena. Kovimmat odotukset on kasattu päävalmentajaksi tulleelle Jani Honkavaaralle, joka luotsasi viime kaudella KuPSin mestariksi. SJK:n avausvastustaja on täksi kaudeksi paluun Veikkausliigaan tehnyt TPS.

Veikkausliiga – avauskierroksen ohjelma:

Keskiviikko 1.7.

Klo 18:30 FC Lahti – HJK

Klo 18:30 Haka – FC Honka

Klo 18:30 HIFK – KuPS

Klo 18:30 Ilves – IFK Mariehamn

Klo 18:30 SJK – TPS

Torstai 2.7.

Klo 18:o0 FC Inter – RoPS

Veikkausliigan otteluohjelma kaudelle 2020 on julkaistu!