Veikkaa EM-kisojen mestari ja voita osuus 5000 € palkintopotista!

Copa America EM Futishuuma EM-finaali

EM-kisojen pudotuspelit käynnistyvät lauantaina, joten käsillä on aivan hurjan hienot viikot. Mikä maa voittaa mestaruuden?

EM-kisojen pudotuspelit tulevat olemaan armottomat, sillä lohkovaiheen yllätykset johtivat siihen, että toinen puoli kaaviosta on aivan jäätävän kova. Esimerkiksi Ranska, Belgia, Espanja, Portugali ja Saksa ovat samalla puolella kaaviota, joten vain yhdelle näistä on paikka finaalissa. Sen sijaan pelinsä kanssa takerrellut Englanti pääsi toiselle puolelle, joten ainakin tie on huomattavasti kevyempi finaaliin, mutta pelin on parannuttava todella paljon, jos mestaruuteen asti mielii.

Neljännesvälierien ehdoton herkkupala on Ranskan ja Belgian välinen kohtaaminen, sillä toinen huippumaa joutuu laulukuoroon jo ennen puolivälieriä. Myös kisaisäntä Saksan ja Tanskan kohtaaminen voi muodostua todelliseksi klassikoksi.

Mainos alkaa:

Oman lohkonsa voittanut Romania ei kovinkaan suurta palkintoa saanut menestyksestä, sillä vastaan tulee Hollanti heti kättelyssä. Pudotuspeleistä on nostettava ehdottomasti esiin Itävalta, joka on musta hevonen jopa mestaruustaistoon. Maa voitti kivikovan lohkon ja pääsi helpommalla puolelle kaaviota. Se on osoittanut, että pelaaminen on todella hyvissä kuosissa, joten kaikki on mahdollista. Maan urakka käynnistyy neljännesvälierissä Turkkia vastaan.

Ennen pudotuspelien alkua on mahdollisuus osallistua myös EM-veikkaukseen, jossa oikean mestarin veikkaamalla pääset käsiksi 5000 € palkintopottiin. Lue lisätiedot täältä!