Tshekki EM-joukkue 2021 – yhtä nimeä odotetaan

Tshekin EM-joukkue 2021

Tshekin EM-joukkue vuoden 2021 EM-kisoihin on julkaistu yhtä nimeä vaille. Tshekki odottaa joukkueeseensa yhä Glen Kamaraa rasistisesti solvannutta pelaajaa.

Tshekin EM-joukkue vuoden 2021 EM-kisoihin on melkein kokonaisuudessaan julkaistu. Maa on jättänyt yhden paikan avoimeksi siltä varalta, että sen valitus Ondrej Kudelan pelikiellosta menisi läpi.

Kudela tuomittiin pelikieltoon aiemmin tällä kaudella, kun hän solvasi rasistisella ilmauksella Huuhkajien Glen Kamaraa.

Mainos alkaa:

Aiemmin on julkaistu jo mm. Portugalin EM-joukkue 2021 sekä Espanjan EM-joukkue 2021, josta puuttui yksi iso nimi, kun Sergio Ramos ei ollut valittuna joukkueeseen.

Tshekin EM-joukkue vuoden 2021 EM-kisoissa:

Maalivahdit: Tomáš Vaclík (Sevilla), Jiří Pavlenka (Werder Bremen), Aleš Mandous (Olomouc)

Puolustajat: Vladimír Coufal (West Ham), Pavel Kadeřábek (Hoffenheim), Ondřej Čelůstka (Sparta Praha), Tomáš Kalas (Bristol City), David Zima (Slavia Praha), Jan Bořil (Slavia Praha), Aleš Matějů (Brescia), Jakub Brabec (Viktoria Plzeň)

Keskikenttäpelaajat: Lukáš Masopust (Slavia Praha), Vladimír Darida (Hertha Berlin), Tomáš Souček (West Ham), Antonín Barák (Verona), Alex Král (Spartak Moskva), Tomáš Holeš (Slavia Praha), Petr Ševčík (Slavia Praha), Jakub Jankto (Sampdoria), Adam Hložek (Sparta Praha), Jakub Pešek (Liberec)

Hyökkääjät: Patrik Schick (Leverkusen), Michael Krmenčík (PAOK), Matěj Vydra (Burnley), Tomáš Pekhart (Legia)

Suomalaisille futisfaneille on tarjottu tänään miellyttäviä uutisia, kun tietoon on tullut, että Pietariin matkustaminen onnistuu viisumivapaasti kisojen ajan.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.