Video: Norwichin Teemu Pukki osui elokuussa Liverpoolia vastaan – lauantaina joukkueet kohtaavat jälleen

Teemu Pukki Teemu Pukin Norwich Huuhkajat Teemu Pukilla Teemu Pukki Norwich huuhkajat valioliiga teemu pukin

Teemu Pukki sai elokuussa satumaisen alun Valioliiga-uralleen, kun hän onnistui maalinteossa Anfield Roadilla Liverpoolia vastaan.

Norwich nousi täksi kaudeksi Valioliigaan ja joukkue pääsi – tai joutui – heti kovimpaan mahdolliseen paikkaan, kun sarja-avauksessa oli vastassa suuri ja mahtava Liverpool.

Jo ottelun alku näytti, mitä tuleman piti, kun punapaidat hallitsivat ottelua mielin määrin, ja pian tämä myös alkoi näkyä tulostaululla. Kotijoukkue mätti avausjaksolle peräti neljä osumaa ja tauolle mentiin lukemissa 4-0.

Mainos alkaa:

Toisella puoliajalla maalitehtailu kuitenkin hyytyi hyvistä paikoista huolimatta. Sen sijaan Norwich onnistui maalinteossa – ja tämän osuman sai kunnian viimeistellä Suomen Huuhkajien Teemu Pukki. Ottelua päättyikin lopulta noihin, varsin hillittyihin 4-1-lukemiin.

Tämän jälkeen Pukki on viimeistellyt 10 lisäosumaa, mutta Norwichin peli ei ole kulkenut ja joukkue on valahtanut sarjajumboksi. Liverpool puolestaan löytyy Valioliigan piikkipaikalta hurjalla 22 pisteen erolla toisena olevaan Manchester Cityyn.

Norwichin ja Liverpoolin välinen ottelu käynnistyy lauantaina klo 19:30.

Katso myös: Video: Kohti Euro 2020 -kisoja – avausjakson joukkueena Huuhkajat!

Teemu Pukki onnistui maalinteossa Liverpoolia vastaan: