Teemu Pukki muisteli uransa ensimmäistä Veikkausliiga-maalia – ”Sellainen pukkimainen sijoitus”

Teemu Pukki Teemu Pukin Norwich Huuhkajat Teemu Pukilla Teemu Pukki Norwich huuhkajat valioliiga teemu pukin

Huuhkajien tähtihyökkääjä Teemu Pukki pääsi muistelemaan uransa vaiheita Suplan PukkiParty-podcastissa.

Puheeksi nousi muun muassa miehen uran ensimmäinen Veikkausliiga-maali. Pukilta kysyttiin Suplan PukkiParty-podcastissa, että mitä tapahtui 3. toukokuuta 2007. Vastausta ei tarvinnut kauaa miettiä.

– Voisin arvata aiheeseen liittyen, että KooTeePeellä oli peli Viikinkejä vastaan Vuosaaressa. Sieltä ensimmäinen Veikkausliigamaali. Yllättävän hyvin se muistuu mieleen. Hännisen Miika syötti läpi ja semmoinen aika pukkimainen sijoitus takanurkkaan. Lirui sisään ja voitimme sillä maalille 1-0 -maali. Kiva maali omalle uralle, Teemu Pukki kertoo Suplan PukkiParty-podcastissa.

Nykyisin Pukki iskee maaleja Valioliiga-seura Norwichin paidassa sekä Suomen maajoukkueen riveissä. Kuluneet pari kautta ovat olleet hyökkääjälle suorastaan sensaatiomaisia, sillä Englannissa miehen taidot ovat varmasti kaikkien tiedossa, minkä lisäksi Huuhkajat eteni historiallisesti vuoden 2021 jalkapallon EM-kisoihin. EM-turnaus tosin piti pelata jo vuonna 2020, mutta koronaviruksen vuoksi pelit siirtyivät vuodella eteenpäin.