Vuosien odotus on ohi – Southampton kaatoi Liverpoolin!

Southampton Valioliiga Liverpool

Southampton ja Liverpool kohtasivat maanantai-illan ainoassa Valioliiga-ottelussa, pelipaikkana toimi St Mary’s Stadium. Vierasjoukkue Liverpool lähti otteluun suurena ennakkosuosikkina.

Southampton ja Liverpool lähtivät otteluun selkeistä asetelmista: Liverpool oli suuri ennakkosuosikki, vaikka se kärsikin useista poissaoloista ja oli vierasjoukkueen asemassa. Illan kotijoukkue oli kohdannut Valioliigassa Poolin ilman voittoa kahdeksan kertaa ennen maanantai-iltaa. Edellinen voitto Liverpoolista oli lähes viiden vuoden takaa, maaliskuusta 2016.

Tämä maanantai-ilta sai kuitenkin Southamptonin kannalta mukavan startin. Liverpoolin paidassakin hyökännyt Danny Ings iski pallon maaliin vain parin minuutin pelin jälkeen.

Vaikka Liverpool painoi päälle vimmatusti läpi ottelun, ei se onnistunut saamaan palloa Southamptonin maaliin. Yhtenä syynä tälle oli Liverpoolin viimeistely-yritykset, lukuisista paikoista ja hallinnasta huolimatta Pool sai pallon Southamptonin maalia kohti vain kerran.

Liverpool jatkaa sarjakärjessä yhdessä Manchester Unitedin kanssa. Kummallakin on siis pisteitä 33, Poolilla on kuitenkin peli enemmän pelattuna. Southampton nousi voitollaan sarjassa kuudenneksi, neljän pisteen päähän kärjestä.

Southampton voitti Liverpoolin lähes viiden vuoden tauon jälkeen – Ralph Hassenhüttl liikuttui:

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.