Loppiaisen huipentaa huikea Serie A -kamppailu: AC Milan vastaan Juventus!

AC Milan - Juventus

Serie A:n otteluohjelmassa oli pyöräytetty tälle päivää loppiaiselle täysi kymmenen ottelun kierros. Kierros huipentuu huikeaan huippujoukkueiden kohtaamiseen, kun AC Milan ja Juventus ottavat toisistaan mittaa San Sirolla.

AC Milan ja Juventus kohtaavat toisensa San Sirolla kello 21:45 alkavassa ottelussa. Ottelu näkyy Ruutu + -palvelun tilaajille.

AC Milan on yksin sarjakärjessä. Kyllä, nyt on vuosi 2021 ja AC Milan johtaa sarjaa. Se on pelannut läpi kauden hyvin ja tähänkin otteluun se lähtee kolmen ottelun voittoputkessa. Tällä kaudella se ei ole Serie A:ssa hävinnyt vielä peliäkään sen 15 pelatussa ottelussa.

Mainos alkaa:

Juventuksen kone sen sijaan on yskähdellyt pahemman kerran. 14 pelattua ottelua ja 27 saalistettua pistettä on varmasti pettymys torinolaisille. Tällä suorituksella irtoaa tässä vaiheessa kautta vasta sarjataulukon seitsemän sija – kärkeen matkaa on jo 10 pistettä. Juventuksella tosin pelattuja otteluita on yksi vähemmän kuin sarjaa johtavalla Milanilla.

San Sirolla on edessä epäilemättä huikea kamppailu kahden suurseuran välillä, vaikka Juventus ei tällä hetkellä aivan kärjessä olekaan. AC Milan haluaa varmasti vankistaa johtoaan sarjakärjessä, Juventus sen sijaan haluaa ottaa kärkeä kiinni. Mikäli Milan onnistuu tänään voiton nappaamaan kotinurmellaan, kasvaa ero Juventuksen kanssa jo 13:een pisteeseen ja toisena olevaan paikallisvastustaja Interiin ero kasvaisi jo neljään pisteeseen.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran viime kaudella Serie A:ssa. Silloin Milan oli kotikentällään vahvempi lukemin 4-2. Maaleja on lupa odottaa tänäänkin, kun nämä kaksi hienoa seuraa ottavat mittaa toisistaan.