SJK hankki Veikkausliigasta tutun Nikko Boxallin

kolikkopelit jalkapallo MM-karsinnat Juha Pirinen harjoitusottelu Sevilla Arsenal SJK Andre Schürrle Werder Bremen HJK Veikkausliiga Benevento Suomen Cupin Valenciassa Barcelona Suomen Juventus Veikkausliigan Manchester City jalkapallon em-kisat futis efl englannin hjk honka

SJK on hankkinut vahvistuksen puolustukseensa, kun aikaisemmin Veikkausliigassa VPS:ää ja KuPSia edustanut Nikko Boxall allekirjoitti sopimuksen.

Boxall on entuudestaan tuttu mies juuri SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaaralle, joten seurassa tiedetään taatusti, mitä on luvassa.

– Olen todella innoissani paluusta Suomeen ja Jani Honkavaaran valmennukseen. Meillä oli hyvä vuosi hänen kanssaan. Olen myös kuullut paljon hyvää SJK:sta Walter Viitalalta, joka on hyvä ystäväni ja pelasimme hänen kanssaan Viborgissa kaudella 2018, kertoo Nikko Boxall tiedotteessa.

Mainos alkaa:

– Valmensin Nikkoa kaudella 2017 ja häntä voi pitää todellisena huippu-urheilijana. Erittäin sitkeä puolustaja ja hyvä joukkuepelaaja, joka johtaa alakertaa omalla esimerkillään, kuvailee seuran päävalmentaja Jani Honkavaara Boxallia.

Lue myös: TPS erotti valmentajansa – uusi päävalmentaja on Jonatan Johansson