Tammikuun siirtoikkunassa mielenkiintoa suomalaisittain – siirtyykö Glen Kamara Valioliigaan?

Glen Kamara jää Rangersiin

Tammikuun 2022 siirtoikkunasta voi tulla suomalaisittain hyvinkin kiinnostava. Skotlannin pääsarjassa pelaava Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara saattaa vihdoin saada siirtonsa Valioliigaan.

Huuhkajien keskikentän luottoratsu Glen Kamara edustaa Skotlannissa pelaavaa Rangersia. Kamara solmi pitkän jatkosopimuksen Rangersin kanssa aiemmin, joka ulottuu aina vuoteen 2025 saakka.

On kuitenkin selvää, että mikäli joku seura Valioliigasta Kamaran haluaa, niin se silloin suomalaisen myös nappaa. Tällainen seura voisi hyvinkin olla Rangersia aiemmin luotsanneen Steven Gerrardin valmentama Aston Villa.

Mainos alkaa:

TEAMtalkin mukaan Gerrard on ”iso Kamaran fani” ja hänellä on ollut siitä asti tarkoitus hankkia Kamara Aston Villaan, kun hän seuran peräsimeen astui. Villan keskikentältä Marvelous Nakamba loukkaantui aiemmin ja tulee olemaan sivussa vielä kuukausia. Myös tämä tieto puoltaisi uuden keskikenttäpelaajan hankintaa Villalle.

Eri lähteiden mukaan Gerrard on saanut seurajohdolta jo luvan hankkia Nakamban tilalle uusi keskikenttäpelaaja. Olisi hyvinkin erikoista, mikäli korvaavaa pelaajaa etsittäisiin jostain muualta kuin Rangerista ja että pelaaja olisi joku muu kuin Huuhkajien Glen Kamara.

Gerrard ja Aston Villa eivät suinkaan ole kuitenkaan ainoita seuroja, jotka ovat Kamaran perässä. Tiettävästi ainakin Everton, Watford, Southampton, Burnley ja Newcastle ovat olleet hyvinkin kiinnostuneita suomalaisen edesottamuksista.

Tällä hetkellä näyttäisi jopa todennäköiseltä, että Valioliigaan saadaan Teemu Pukin ja Marcus Forssin lisäksi kolmas suomalaispelaaja tammikuun siirtoikkunan aikaan. Ja Kamaran tapauksessa voitaisiin hyvinkin käyttää sanaa vihdoin.