Sevilla kaatoi Interin Eurooppa-liigan finaalissa!

kolikkopelit jalkapallo MM-karsinnat Juha Pirinen harjoitusottelu Sevilla Arsenal SJK Andre Schürrle Werder Bremen HJK Veikkausliiga Benevento Suomen Cupin Valenciassa Barcelona Suomen Juventus Veikkausliigan Manchester City jalkapallon em-kisat futis efl englannin hjk honka

Espanjalainen Sevilla voitti Eurooppa-liigan mestaruuden perjantai-iltana, kun se kaatoi finaalissa Interin numeroin 3-2.

Inter lähti finaaliin suosikkina ja sai myös loistavan startin otteluun, kun Romelu Lukaku upotti pilkun sisään heti ensimmäisten minuuttien aikana. Sevillan tasoitus syntyi kuitenkin nopealla tahdilla, kun Luuk de Jong onnistui maalinteossa. Sama mies osui 33. minuutilla, joten espanjalaiset menivät jo 2-1-johtoon.

Inter nousi vielä avausjakson aikana tasoihin, kun toppari Diego Godin iski lukemiksi 2-2.

Mainos alkaa:

Toisella jaksolla maalijuhlat tyrehtyivät eikä ottelussa nähty enää kuin yksi osuma. Tuosta vastasi Lukaku, joka epäonnekseen ohjasi pallon omaan maaliin. Näin ollen Sevilla nappasi Eurooppa-liigan voiton numeroin 3-2.