Bayern München voitti jalkapallon Mestarien liigan!

Bayern München
Kuva: Pixabay

Saksalainen Bayern München voitti myöhään sunnuntai-iltana Mestarien liigan finaalissa ranskalaisen PSG:n numeroin 1-0.

Huimassa lennossa ollut Bayern München kesti suosikin paineet finaalissa ja kruunasi kautensa ansaittuun mestaruuteen, kun joukkue pääsi 1-0-voiton myötä juhlimaan Mestarien liigan voitto pimenevässä Lissabonin yössä.

PSG:llä oli omat paikkansa varsinkin ensimmäisellä puoliajalla. Kylian Mbappe ja Neymar eivät kuitenkaan onnistuneet maalinteossa.

Toisella jaksolla Bayern otti yhä kovemman otteen pelitapahtumista ja iski ansaitusti 1-0-maalin 59. minuutilla, kun Kingsley Coman nikkasi pallon sisään. PSG lamaantui täysin maalista eikä kiri lähtenyt missään vaiheessa käyntiin.

Näin ollen Mestarien liigan voittoon riitti finaalissa yksi maali. Bayern Münchenille mestaruus oli seurahistorian kuudes.