Voita Saksan EM-kisapaita! Veikkaa turnauksen avausottelun ensimmäisen maalin syntyaika

Saksan

Saksan EM-turnaus käynnistyy perjantai-iltana klo 22:00, kun vastassa on Skotlanti. Veikkaa avausmaalin syntyaika ja voita Saksan EM-kisapaita.

Saksa saa valtavan tuen, koska se pääsee pelaamaan kaikki ottelunsa kotiyleisön edessä. Tämä antaa varmasti tiettyyn pisteeseen asti voimaa, kunhan pelit sujuvat. Jos negatiivinen kierre lähtee päälle, niin se voi olla myös valtava taakka.

Saksalaiset saavat ensimmäisen maistiaisen EM-kisoista perjantai-iltana, kun Münchenissä pelataan EM-turnauksen avausottelu Saksa-Skotlanti.

Mainos alkaa:

Kunnon futishuuma vaatii myös arvoisensa kisan heti kärkeen, joten laitetaan jakoon yksi Saksan EM-kisapaita. Osallistumaan pääset alapuolen lomaketta käyttäen. Sen jälkeen ei tarvitsekaan kuin jännitellä, kuinka lähelle oikeaa vastausta onnistunut pääsemään.

Voita Saksan EM-kisapaita

 

Kilpailun säännöt & ehdot:

1. Veikkaa yläpuolella olevalla lomakkeella Saksa-Skotlanti-ottelun avausmaalin syntyaika. Veikkausaika päättyy perjantaina 14.6. klo 22:00.

2. Voittaja on se, joka veikkaa lähimmäksi avausmaalin syntyajan. Jos yhtä lähelle veikkanneita on useampia, voittaja arvotaan parhaiden veikkaajien keskuudesta.

3. Kilpailun voittaja kuittaa Saksan EM-kisapaidan.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. Jalkapallonemkisat.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

6. Osallistumalla kisaan annat Jalkapallonemkisat.comille oikeuden ottaa sinuun sähköpostitse yhteyttä voiton osuessa kohdalle. Emme käytä sähköpostiosoitteita minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin.