Kuningaspeli-podcast tarjoaa EM-kisojen ajan huimaa viihdettä – ensimmäisenä vieraana Toni Koskela

Kuningaspeli

Kuningaspeli-podcast tarjoaa vähintään koko kesän ajan painavaa asiaa jalkapallosta ja erityisesti jalkapallon EM-kisoista. Ohjelman juontajina toimivat Jason Nikkinen ja Lassi Hurskainen, jotka saavat upeita vieraita seurakseen.

Ensimmäisessä jaksossa vieraana on entinen HJK:n valmentaja Toni Koskela, joka vei aikoinaan Klubin niin Suomen mestaruuteen kuin eurokenttien lohkovaiheeseen. Viime kaudella Koskela valmensi Kyproksella AEL Limassolia, josta tarinoita riittää kerrottavakseen.

Valmentaja käykin jaksossa läpi muun muassa Kyproksen tapahtumia sekä sarjan tasoa, mutta myös sitä, miten tulevaisuutta rakennetaan valmentajan näkökulmasta.

Mainos alkaa:

Tietysti jaksossa puhuttaa myös jalkapallon EM-kisat, jotka käynnistyvät perjantaina 14. kesäkuuta Saksan ja Skotlannin kohtaamisella. Samalla kuullaan myös mielipiteitä siihen, mitkä pelaajat tulevat olemaan Fantasy-pelissä kovia turnauksen aikana.

Alkulohkovaiheen aikana käynnissä on Fantasy-peli, jossa voittaja kuittaa unelmien futismatkan EM-finaaliin. Lue lisätiedot täältä!

Kuningaspeli – Jakso 1: Vieraana Toni Koskela