Täysin älyvapaa temppu EM-kisojen avausottelussa – Skotlannin Ryan Porteous sai suoran punaisen kortin

Ryan Porteous Skotlanti

EM-kisojen avausottelussa nähtiin heti turnauksen ensimmäinen ulosajo, kun Skotlannin Ryan Porteous suoritti kammottavan taklauksen.

EM-kisojen avausottelu tulee jäämään mieleen tarkalleen kahdesta asiasta: Saksan täydellisestä ylivoimasta ja Skotlannin Ryan Porteousin kammottavasta aivopierusta.

Saksa oli ottelussa alusta lähtien merkittävästi parempi ja voitti ottelun maalein 5-1 päästämättä ainuttakaan laukausta omaa maaliaan kohti. Saksa oli toisin sanoen niin ylivoimainen, että sen piti tehdä myös Skotlanninkin osuma, kun Antonio Rüdiger puski pallon omaan rysään.

Mainos alkaa:

Porteusin järjetön temppu nähtiin avausjakson lopulla, kun Saksa johti ottelua jo 2-0. Saksa loi painetta Skotlannin luukulle ja kun peliväline löysi tiensä Saksan Ilkay Gündoganin ulottuville, saapui Porteous paikalle.

Porteous onnistui toki osumaan oikealla jalallaan palloon, mutta samalla hän potkaisi vasemmalla jalallaan suoraan Gündoganin sääreen. Porteous osui Gündoganin sääreen voimakkaasti ja napit edellä.

Gündogan jäi tuskaisena makaamaan kentän pintaan ja erotuomari lähti tarkastamaan tapahtumien kulkua videolta. Kokonaiskuva tuli nopeasti selväksi, joten tuomari vei pallon pilkulle ja nosti Porteusille suoran punaisen kortin.

Kai Havertz viimeisteli ulosajoa seuranneesta rankkarista Saksan johdoksi 3-0 ja ratkaisi sillä pelin varmasti jo skottifaneista optimistisempienkin mielestä.

Skotlannin Ryan Porteous ajettiin ulos tämän kammotaklauksen seurauksena:

Katso myös: Kuka jalkapallon EM-kisojen pelaajat olet? Tee testi ja katso vastaus